Post Top Ad

Thursday, November 11, 2010

Day 11 - What's in your makeup bag?

make up bag????aku nak skip tajuk ni bley x?nak tau sebab ape aku nak skip?


sebab aku xde make up bag la.... pelikla kalau aku ade.make up pun setahun sekali jer..... aku nie jenis xsuke ber'make up'.... memang ade barang2 make up tu..tapi aku simpan dalam kotak jer...bukannye pakai pn. 4tahun lepas aku ade beli, kononnye untuk gi dinner.. tu la last time aku pakai...lepas dari ari tu jer, aku pakai time raye..tu pun aku rembat kakak aku punye make up. dahla aku nie xpandai nak gune bende alah tu...adess...


*ps
muke ganas macam aku nie kalau make up,mesti orang gelak...hehehe...
ade plak yang cakap "dalam gambar nampak ayu jer...kat luar macam nak cari gaduh" credited to MEKNA..haha



entry posted by:
7:26:00 PM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad