Post Top Ad

Friday, November 26, 2010

Day 24 - A photo that means a lot to you

photo taken : 2008

walaupun korang tengok ni adelah sekeping gambar jer....tapi bagi aku, sangat bermakna..... banyak benda jadi after gambar ni diambil.....

  • muke aku sebelum di 'burn' kan kat pantai merdeka.....buat hydrography survey
  • mase ni aku tengah krisis rumah tangga... tapi lepas daripada tu, aku ok balik.... dapat cincin..heee......tapi sekarang dah bercerai ngan ex-husband aku...sedeyh!!tinggal kenangan ajer~
  • pointer jatuh untuk sem tu......adessss~
  • SEM YANG BANYAK BUAT AKU MENANGIS........study + cinta = gila!!

entry posted by:
10:36:00 PM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad