Post Top Ad

Tuesday, November 9, 2010

Day 6 - A photo of an animal you'd love to keep as a pet



adooiiyaiii...letih aku dok geledah lappy aku...manelah peginye gambar aku ngan anak2 aku...bley x next time aku upload gambar anak2 aku???


actually..aku ade 4 anak...dua tortoise..2 hamster....tortoise tu nameye edi & cicie... hamster tu ady & cici... haha..same x name??ejaan jer lain... malas nak pikir lame2 mase nak letak name tu... aku bela mase aku praktikal kat johor dulu...2009... tapi nak dijadikan citer, idup diorg xlame... sume mati..waaaa..sangat sedeyh... si tortoise tu, mule2 sekor mati sebab jatuh atas batas batu (dok panjat tinggi2 lagi... dok dalam air dahla...)..xlame pastu lagi sekor mati.....sebab xde kawan kot..mati boring..huhu..


yang si hamster lak... sekor mati sebab gaduh ngn sekor hamster jantan ni (tuan rumah punyer hamster....gaduh sebab betine...haisshh)... xlame pastu si cici lak mati...huhuhu...sedeyh tul kisah cinta diorg....aku pn turut bersimpati....emm...


nanti aku upload gambar diorg yer...pening pale aku..folder mane aku letak.....
2:45:00 AM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad