Post Top Ad

Thursday, November 11, 2010

Day 9 - A photo of the item you last purchased


haaa....cube korang teka mende nie???? letih aku pusing satu low yatt plaza nak cari mende nie.... kalau nak tau,ni la namenye bateri lappy...lappy sape???lappy aku ler... padan muke aku kene tukar bateri. tula, xreti nak jage lappy lek lok....sok luse ape pulakla yg kene tukar..adess...

mase aku survey kat low yatt sorang2 ari tu..paling murah aku bley dapat pun rm230....nasibla 1 day, aku terkeluar ngan si member nie....dapatla murah.. thanks bro...bukan setakat beli bateri jer murah, siap blanje bowling, makan mcD lagi....thanks sangat2 la....tak tau nak balas camne...plus blanje kfc lak semalam..ko memang baikla bro...bilela aku dapat blanje ko lak....huhu...

tapi tu bukanla tajuk utamanya....tajuk utamanya,ni la bende last aku beli.... sayang wooo duit aku...tapi nak buat mcm mane,kalau xbeli sakitla lappy aku.... :D

*PS/
sekarang lappy aku a.k.a my apple kembali ceria..wakakakaka



entry posted by:
5:56:00 PM / by / 2 Comments

2 comments:

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad