Post Top Ad

Monday, December 13, 2010

bila geng hijau mula mengganas

salam readers / followers,
today i wouldn't say much because these photos will tell everything....cewahhh....hampess tol english aku...kikiki...
semalam dah berlangsung geomatics sports day sempena survey camp kat penang ni...so,kami diberi amanah untuk memakai baju yang berwarna hijau...cewahhh untuk kali yang kedua...heee....
sukan ni ade 3 part jer yang joint, semester 4(hijau),5(biru)&6(kelabu)....so,bley dikatekan aku antara yang jadi junior...xpe..xpe..
so,kitorang jugakla kene uruskan sukan tu......tapi happy la,memang had fun giler2..even ade insiden2 yang xdiingini berlaku. xnak citerla,buat buruk name geomatics jer...
walaupun xdpt nombor 1,tapi 2 & 3 kitorang bolot untuk kebanyakan acara....xpe..xpe..banyak mase lagi, next sem pastikan dapat nombor 1...watch out kakak2 & abang senior, GENG HIJAU AKAN MULA MENGGANAS NEXT SPORTS DAY!!! haha...

lepas perasmian geomatics sports day


sesi membalut hadiah a.k.a posing jer lebey...heee...jangan marah kawan2..

kalau kat litar ade gadis litar....ni pulak gadis court....haha

lari dalam plastik sampah

lari ikat kaki

baling kapal terbang kertas

untuk acara bola jaring, road relay, futsal, sepak takraw...aku xsempat nak snap gambar sebab aku kene jage fisrt aid. pastu aku gi main bola tampar lak....yang lawaknyer, aku yang jage first aid,aku yang injured....adesss....xmampu nak menaip dah nie,tangan aku dah bengkak2 main bola tampar...

entry posted by:
8:10:00 AM / by / 3 Comments

3 comments:

  1. haha! comel. i like

    ReplyDelete
  2. geomass game rock!
    =))

    ReplyDelete
  3. of coursela rock...even ramai yg xtau keje surveyor actually.... there we are!!

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad