Post Top Ad

Saturday, December 18, 2010

broadband : salah USB atau memang xde line???

aiseyyyman.......nak salahkan sape nie???? asal aku gune broadband jer,signal ijau....tau x kalau signal ijau tu ape dier?? signal paling slow la......EDGE..... tensen btl aku...letihla kalau macam nie...kata "ini wilayah kami" xkan kat penang yang kecik nie pun xprovide good line...patutnye zaman siber macam nie dah xde masalah psl internet network....macam mane nak setanding ngan negara maju yang lain??
tapi yang aku pelik bin hairannyer....kalau aku dok melepak kat subang pun,line macam tu gak....salah USB ker???xkan ade problem ngan USB lak...... punyela bagus USB, Vodafone...xkan ade problem gak???

sape yang nak dipersalahkan ni???

entry posted by:
12:27:00 AM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad