Post Top Ad

Tuesday, December 7, 2010

CUTI-CUTI@survey camp

salam readers,
emmm...setelah sekian lame menyiapkan keje kat site & present kat lecturer, akhirnyer kitorang diberi cuti sehari untuk round2 penang. ok la tu daripada xde cuti...at least, bley rehat2 jap sebelum sambung untuk second project...dengar2 pun project strata aku kat sebelah island area2 queensbay...wahhhh,syoknyer!!hehe....

sehari bercuti mane cukup...nak pegi banyak tempat,tapi dah rushing...xbanyak gambar yang aku amik. jalan2 kat pantai pun xsempat.....huhu..
pegi queensbay aku gi tengok movie: The Social Network... ok la jugak citer dier...bagi aku,agak menarik jugakla. lantakla korang nak cakap ape...
pastu kitorang gi batu feringgi....xsempat nak jalan2 kat pantai sebab perut lapar sangat,so aku gi makan, pas makan bas dah tunggu kitorang...sape yang sampai awal tu sempatla naik kuda,main2 air....stress aku xdapat gi pantai....huhu...
sebelum balik, kitorang pujuk lecturer ajak gi padang kota...nasib baikla dapat..hehe...tapi aku xmakan pun kat sane disebabkan kenyang lagi....padehal teringin nak makan kerang bakar...adess....
xpela..lain kali je la....lagipun kakak ipar aku orang penang,bleyla ajak dier nanti..hehe...


depan entrance queensbay pun jadilah...
cantik kan???
malang skali mase kitorang sampai, fort cornwallis dah tutup....
depan entrance
zul,ezham,wak juki & khai
bringing history to our life
best gak pekena rojak buah padang kota..hehe
with my pren..ezham...
simpati ngan gaya makan...adess...~
posing
posing lagi...

more pictures on my facebook...


entry posted by:
9:09:00 AM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad