Post Top Ad

Sunday, December 5, 2010

indahnya ciptaan Allah...

salam readers.....
sambil2 aku buat keje kat site, banyak gak gambar2 yang aku captured..cantik2 gak..bukan pakai camera mahal pun.....hehe....

ade certain2 tempat tu memang cantik view dier....kat area penang golf resort. walaupun aku dikhabarkan tempat tu terbengkalai pembinaannya (xtau sebab ape)...tapi still cantik view dier....buat tempat rekreasi pun cantik......

sungguh terpegun melihat keindahan ciptaan Allah....Allahuakbar.....

cantik kan tasik nie....kalau kite tengok dari dekat, air dier kaler biru2 kehijaun.....walaupun cantik, tapi aku takut nak tengok kat air tu.....macam dalam jer.....

cube korang teka, gambar ni terus kat awan atau pantulan dalam air?????

tula resort yang terbengkalai tu...xberpenghuni.....

\
pembinaan masjid sedang pesat dijalankan kat area situ....harap lepas ni xde dah tinggalan kondom2 yang masih basah kat situ...eee...yakkkkk!!

ni la bile aku xde keje....menconteng buku orang..haha....

entry posted by:
7:33:00 PM / by / 3 Comments

3 comments:

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad