Post Top Ad

Tuesday, December 21, 2010

offline seketika???


salam bloggers / followers / readers,
attention to all my fans.... cewah,memang xbuley belah...cehh....
untuk beberape ketika sayer mau offline atas alasan2 tertentu.........
  1. nak siapkan report untuk presentation for tomorrow
  2. nak basuh kain yang dah bertimbun tu...
  3. nak packing barang2...yeayyyy.....survey camp dah nak abes, lepas ni sayer buley cuti / rehatkan kepale otak yang memang dah sentiase rileks nie...haisshhh
ape pun, kalau aku ade post new entry tu, maknenyer aku dah free la tu.......kikikikiki.....

ok la..mau undurkan diri...

*oiiyyy....korang janganla rindu kat aku plak........i'll be back ngan citer2 baru....nanti kite story mory lagi ehhh...luv u all lahhh!!!



entry posted by:
3:52:00 AM / by / 4 Comments

4 comments:

  1. Wahh~ All the best untuk presentation tu tau! ;)

    ReplyDelete
  2. @akuanakpahang
    contest tu bukan sayer yang buat....cik qaseh dalia adelia yang punyer...post url kat dier....http://qasehdaliaadelia.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad