Post Top Ad

Wednesday, December 22, 2010

SEGMEN JOM BERKENALAN


salam...
haa, hari nie aku dah free.....so bleyla teruskan berblogging.....bosan lak mengadap laptop tanpa membuat ape2...hihi.....
kali ni aku nak join segmen JOM BERKENALAN lak....sape tuan tanah kedaungnyer???haaa...satu persoalan yang perlu korang pikir..... klik sini kalau nak berkenalan ngan si jejaka kacak ini.......
bagus gak buat sesi ta'aruf nie....bley mengeratkan hubungan blogger2 yang ade kat muke bumi nie......bagus, teruskan dengan segmen2 macam ni...ade style lah!!!

ok.....nak jawab soklan plak..

Apakah status anda ---> SAYE SUDAH BERPUNYER!!! mak abah punyer anak dara......kalau nak ngorat,kene ngorat diorang dulu...kalau green light, baru ley teruskan perjalanan..hehe...

Ceritakan tentang diri anda--->  sayer seorang warga negara malaysia yang berketurunan melayu..no.ic sayer 87010908****......kini menetap di negeri perak yang indah & permai. menyambung pengajian ke peringkat ijazah sarjana muda sains ukur & geomatik di UiTM Shah Alam.....bla....bla...bla....


Ceritakan tentang Blog anda---> blog sayer bertemakan muvie twilight, sebab sayer suker itu epal punyer gambar...terbaek...banyak citer personal. kalau ade request citer lain2 dari kawan2, saye akan cube memberikan yang terbaek.....sayer sayang blog sayer......maila singgah, nanti sayer buatkan ayaq kopi.....hehehe..

Apa pandangan anda tentang dunia blog?--->sayer sangat suker dengan dunia blog...melalui blogla, saya dapat banyak info.sayer ni dahla suker mengadap lappy 24jam. so, ni la salah satu cara sayer nak tau dunia luar...xdela jadi katak bawah tempurung...btol x?

Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog-->nasihat sayer.......DON'T DRINK & DRIVE.......always blogging,jangan putus asa....

Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda--->unik ke???mestila...xcayer tengok sendiri... klik sini

Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?--->sampai tua dah xlarat nak mengadap lappy



en.syed , en. amiyo , cik apple , cik ziana .....  anda berempat telah ditag.....jgn lupe tau!! 


salam cayang bucuk dari cik yuz :)


entry posted by:
6:10:00 PM / by / 6 Comments

6 comments:

  1. nice blog..saya pon mnat twillight..tapi yg siri satu je..hehhehe...

    salam perkenalan~

    ReplyDelete
  2. @:Cikgu Akim:

    ye ke?thanks ek..selamat berkenalan...

    ReplyDelete
  3. dtg sini nak p mnum ayaq kopi..

    salam kenal=)

    ReplyDelete
  4. @Nur Mudrikah

    mai ceq mai....pekena ayaq kopi...haha..
    salam kenal :)

    ReplyDelete
  5. cikyuz : sy kne bwt entry psl ni jgk eh?? xtau,hihii..

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad