Post Top Ad

Thursday, January 13, 2011

1st GA - I Lurve My Mum So Much




hallluuuuu...selamat malam sumer.....
first skali, thanks kat cik zilla sebab tag sayer untuk GA nih.....actually, GA entry ni direka khas oleh lurvelyamiera88.. klik sini kalau nak berkenalan ngan dier...
nak join??bley jer....bace bawah nih.... ;

jadi follower or tak, no sweat...^_^
  •  buat 1 ENTRY simple pun tak ape..tajuk ENTRY "1st GA - I Lurve My Mum So Much..."
  •  nyatakan skali pengorbanan your mum yg korg ingat seumur hidup korg...
  •  linkkan entry korg ke entry miera nie...copy pic GA kt atas and letak kat sidebar korg, tak nak letak pun tak ape...no sweat...^_^
  •  tempelkan pic korg ngan your sweet mum sekali dlm entry 2..
  •  tag seberape ramai yg korg suke, no limit..^_*


Berlangsung Sehingga : 

25 Februari 2011

haaaa....ade fahamkah..??so,jomla join kot2 terpilih ke untuk dapat hadiah...manela tau kan....tuah ayam nampak dikaki..tuah manusia,xde sape yang tau..hehe...


hoyeeaayyy..inila mumy shayer..haha...gambar ni mase kitorag gi holiday kat pangkor...tapi rase macam dah lame jer..huhu....nak gi lagi,bley naik basikal round 1 pangkor lagi..... :D

teringat kisah dolu2....mase tu mak aku mengajar kat skolah area taman keramat, kl.....mak aku terpakse bawak aku gi skolah skali sebab xde sape nak jage aku...mase tu umur aku 3tahun...tapi aku xkisah pun ikut mak aku gi skolah, dapat kawan ngan abang2 ensem...ceh~
at least aku dah gi skolah mase umur aku 3tahun...korang ade??haha...
sian mak aku kene jage aku...dahla aku slalu ilang kat dalam kawasan skolah..aku ni ske merayap kat kelas2 lain....

ok la, xley citer panjang2....nak tau kenela interview aku sendiri...meh aku nak tag kakak2 ni plak.... :


entry posted by:
1:05:00 AM / by / 3 Comments

3 comments:

  1. tenkiu cik yuz:D

    pengorbanan ibu ek?hmmmphh banyakk tu..wish u gud luck 1st:)

    ReplyDelete
  2. thankz join...^_^bykkn yg our mum sacrifice tuk kite...pape pun gd luck kay..^_^

    ReplyDelete
  3. salam cik yuz,, anda telah di tag =)

    http://ctliyana86.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-hari-jadi-dari.html

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad