Post Top Ad

Monday, January 31, 2011

AKU PERLUKAN BANTUAN KORANG......plissss


korang2 yang tengah bace entri ni..aku perlukan bantuan korang...tolong kasi komen kat entri ni ek, kalau sudila...huhu.....

aku nak tnye 1 soklan bley??korang bukak blog aku ni, lambat ke nak loading??comment pls....hehe....
kalau lambat, aku nak buang bende2 yang xpatut nih...sebab aku bukak laju jer..hehe....so,kalau ade sesape nak loading blog aku nih,gtau eh.......komen anda sangat diperlukan......

*sangat stress bukak blog2 yang lambat loading....kalau seminit bley ampun, tapi kalau sempat aku gi mandi,pe cer beb???daripada rajin blogwalking...trus malas...adesss.....jadi,sebelum aku marah orang lain, aku rela kene marah dulu.....huhu....


entry posted by:
4:55:00 PM / by / 6 Comments

6 comments:

  1. oo.. itu kena tya kat pengguna BB... hehe.. encik mamat buka biasa je kot.. try la timbang tgk.... :)

    ReplyDelete
  2. @Encik MamaT

    ye ke...emm..dah timbang dah.nak ensure btl ke x...huhu

    ReplyDelete
  3. bukak ok je. xde la lmbt loading sgt =)

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad