Post Top Ad

Tuesday, January 4, 2011

ape kes nak saman2 tak tentu pasal nie????

salam..
hai...xley nak tido la plak....blogging jap la...
disebabkan aku xley nak tido, aku belek2 la sms yang ade dalam phone nie...kununnyer nak bace yang jiwang2 tu..haha..tetibe aku terbace 1 sms yang still aku simpan sampai sekarang sebagai evidence untuk mase depan. citer nie sebenarnye dah lame berlaku...tapi disebabkan aku tebukak mesej tu,teringat balik. ex-bf aku yang bongok tu anta sms ugut nak saman aku atas alasan tertentu (dirahsiaka...bukan sebab benda terkutuk ok.....sebab aku kutuk dier...muahahahaha). ayat memang xbley blah la....nak report polis la, see u in court la....pe kejadahnyer...bongok nak saman awek sendiri. dan disebabkan bende tu...sampai sekarang aku xpenah nak cari dier balik. kat fb pun, aku remove...panggilan dier pun aku sekat..padan muke kau!!
dan disebabkan bende tu, dier sendiri termakan ngan kata2 dier tu.....ko nak saman aku ade bukti ke??aku ade bukti kalau aku nak saman kau!!! sms ugut kau tu...aku xkan buang....!!cume malas jer nak buat keje2 nie...aku bukan selebriti macam kau....kalau aku artis macam kau,dah lame aku saman ko dah...tapi kalau betul pun aku nak saman kau sekarang nie, aku xkan usik duit saman tu.....aku nak bagi kat rumah kebajikan jer.....sesen pun aku xkan gune duit kau tu.....xhengen!!
oii..kalau berani face to face la.....xgune sms jer!! ko tau kan nak cari aku kat mane???nape??xberani???
gambar petik kat google

*sebenaryer nak bace novel lagenda budak setan...tapi bilik dah gelapla plak.....huuuuu~

entry posted by:
1:33:00 AM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad