Post Top Ad

Tuesday, January 11, 2011

bercintalah secara matang...tolonglah...

amik kat google

hai...sempat lagi update blog memalam ni.....malam kah??dah pagi dah...xberape nak boleh tido sebab perut lapar...mak...nak makan......lapar....adesss...
sementara tu, aku nak pesanla kat korang2 yang tengah hangat bercinta tu yer....yang mane ok tu,xpela..ni aku nak pesan kat orang dewasa yang bercinta macam budak skolah ni (ati sudah panas nih....)....tolongla bercinta secara matang...janganla kebudak-budakan sangat even memang budak skali pun.aku letih+rimas bile kene jadi kaunselornyer...dahtu aku jugak yang dituduh orang ke-3....hello,excuse me..kamu kene faham tahap berkawan orang dewasa macam mane,xkan setakat bergambar sebelah couple korang pun buley dituduh sebagai orang ke-3???ehh..plisslahhhh...be positive sket! xkanla bile dah couple xbley nak bergambar ngan orang lain...ataupun berkawan ngan orang yang berlainan jantina??
dan lagi satu......tolong jangan komen gambar2 kat fb aku kalau pastu suh aku remove balik komen tu...menyusahkan aku & merugikan bandwidth aku jer...aku ni dahla pakai berukband ajer..pastu nak suh remove pas komen...ape kejadahnyer???ke ko bagi signal supaye aku remove ko dari fren???
maafla.....tahap marah aku tengah tahap maksima nih......gangguan tido btol!ishhhh...!!

dah..tido..tido....good nite!!



entry posted by:
3:20:00 AM / by / 2 Comments

2 comments:

  1. sabar kak sabar..hihi.men hentam je pggil org kak..agaga..

    tapi ada satu lagi skill tak matang bagi sy, iaitu merajuk..euww.. bg sy tu cam wasting tym je.. wallahualam. dats my opinion..hehe

    ReplyDelete
  2. @Nur Mudrikah

    haaa...btl la tu..kalau dah merajuk tu..menyusahkan org jer

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad