Post Top Ad

Saturday, January 15, 2011

BLOGGER GEGARKAN 'U'


assalamualaikum...
selamat pagi tuan2 & puan2....ini ari sayer mau join ini ben ashaari punye segmen iaitu ...jeng..jeng...jeng.... bace sendiri tajuk entri..hehe....jgn marah naaa....
haaa...ni soklan2 yang BA kasi untuk join segmen nie....

  1. Belajar mana ? Jurusan ? Tahun ?
    sayer belajar di universiti teknologi mara shah alam.....proud to be UiTMers.....dalam bidang sains ukur & geomatik @ surveyibg science & geomatics...atau dengan name lainnyer UKUR TANAH..hehe..sekarang dah masuk tahun ke-3.....
  2. Asal mana ? Umur ?
    asal???mestilah teman ni oghang perak...umur????adoii..payahnyer...rahsia bley x??hehe...
  3. Kenapa amik jurusan itu ?
    sebab sayer memang minat nak blaja pasal pemetaan, pengiraan, dan sumerla pasal keadaan muka bumi kat dunia nih..hehe..saye suke teropng2...sebab tu amik kos nie.. (habisla kalau lecturer aku bace...adesss)
  4. Cita cita
    NAK KEJE OFFSHORE....... gaji besor woooo....

    nak tau pasal kos ni??meh klik sini (rugi kalau xklik!!!)
    klik sini gak untuk ke blog BA

1:56:00 AM / by / 5 Comments

5 comments:

  1. hi there..singgah blog kamu..yup proud to be in UiTM....salam kenal..UiTM johor..

    ReplyDelete
  2. salam, tahniah krn blog anda yg menarik ni berjaya menjadi pilihan En Ben dlm segmennya yang glamour.

    ReplyDelete
  3. salam ziarah dari blog ben :)

    semoga berjaya dalam bidang yg diceburi (^_^)


    Jom guling-guling disini pula:

    Azrul Hisham -My Real Life

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad