Post Top Ad

Monday, January 10, 2011

dier aku punyer!!! so what???

salam bloggers / readers / followers....
ish..nak marah nie...nak marah nie...adeyaiii...
xdelah, gurau ajer...xkanla aku nak marah korang..aku kan sayang korang2 sumer...kalau bley nak tiap2 ari xoxo korang..haha....
aku xmarah pun...sajer letak tajuk entri gitu....korang ape khabar??rindula plak xmengupdate blog...ade problem sket ngan lappy apple aku...so, jarangla bley online....
kepada yang wish birthday kat aku 9 ari bulan semalam, thanks yer.... 0901 ... aku ske ini tarikh pada setiap tahun. waaaa...umur sayer dah semakin meningkat..nak tau berape???? tutttttt.....rahsia....hehe..
sekarang sayer dah ade boyfie baru..jangan jeles...nak tau sape???
haaa....ni dier....memperkenalkan my mr.E5...i love you lah!!!
boyfie2 aku yang sblm nie..jgnla merajuk...aku tetap syg korang..aku xkan biarkan korang jatuh ke tangan orang lain....aku akan jage sampai bile2...okeyh???
*puas ati dapat E5.......
*tahniah kat ana rafali sebab menang AJL...walaupun ramai yang xberpuas ati ngan kemenangan tu termasuk aku kot, tapi aku tetap berbangga sebab dier budak UiTM.....PROUD TO BE UiTMers. tahniah skali lagi....



entry posted by:
10:31:00 PM / by / 1 Comments

1 comment:

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad