Post Top Ad

Thursday, January 6, 2011

macam-macam lah!!!

salam..
ini adelah last entry before aku nak melelapkan mata...rase macam ngantuk plak..padehal punyela lame aku tido tadi....xpela,layankan je la mata nie..lagipun esok kemungkinan besar ade kelas.
setelah beberape ketika aku duduk kat bangku nie....dah tiba masanya untuk aku menegakkan tulang..adess..sakit pinggang dah. duduk kat meja study bukan study pun...buat keje2 lagho..haha..main game....sambil2 tu dok jenguk facebook. ramai plak update status harga minyak naik.....kenape aku xterase ek???sebab aku main isi jer..dah habis..isi...muahahahaha...harga minyak naik,korang bising...harga rokok naik,korang xkesah pun...ape daaa.....redha jer la...duit bukan bley bawak mati pun. waaahhhh...mesti ramai xpuas ati aku tulis macam nie....BIARLAH...ADE AKU KESAH!!! muahahahaha skali lagi....ala..rileks la..gurau2 ajer..aku tau korang tengah panas ati sebab harga minyak naik. korang doa2 la aku jadi PM, nanti aku kasi turun harga minyak...xpun aku sarankan gune enjin stim. malaysia kan ramai pakar penyelidik..ape lagi...kajila pasal enjin stim....kompom murah...gune ayor jer. tapi pastu mesti ayor lak kene bayar mahal2...adesss....
eh,ape aku merepek nie??dah tido..tido...selamat malam sumer......bye... =_=
ZZzzzZZzzz


*whatever happens...never stop smiling okeyh??? senyumla...senyumla..ahai cek mek molek!!

entry posted by:
12:02:00 AM / by / 6 Comments

6 comments:

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad