Post Top Ad

Wednesday, January 26, 2011

OWH RAJINNYER DIER

assalamualaikum semua...
maapla sebab sejak2 kebelakangan ni aku agak sibuk sket....maklumla, keje skolah dah start menimbun. pastu ditambah plak ngan training bola tampar tiap2 ari....hebat x?hehe.....

so, disebabkab kesibukan aku...aku jarang berblogging.....bley x kalau aku buat autoblogpost???sorila kalau sesape xberape ske ngan autoblogpost..tapi keadaan membuatkan aku terpaksa autoblogpost segala entri mulai arini sampai lepas raya cina kot.....kat rumah aku line tenet slow....so,terpaksa buat jugakla... mungkin korang rase cerita tu cerita base, tapi........SKE ATI AKULAH, BLOG AKU....muahahahaha....jangan marah....gurau ajer...

ari jumaat ni da start mid term break....haaa???dah mid term??OMG,cepatnyer mase berlalu....pastu xlame lagi exam pulak.......cepat...cepat...BACE BUKU!!!

weyh,aku amik bahasa arab untuk third language!!!caye x??haha...nampak jer brutal......tapi ati sopan santun wey......tetibe arini terajin lak nak siapkan keje skolah yang ustazah aku bagi...kalau x,slalunyer time kelas baru nak buat. so, ari ni legala sket kat kelas....kalau ustazah tanye pun, jawapan dah tersedia dalam buku......
assignment adjustment untuk esok pun aku dah siapkan.....wah,rajinnye saye!!!
agak2 bley x saye kekalkan prestasi ini????kite tunggu dan lihat jer la....hehe...


*banyak lagi keje skolah ni.....

  • presentation lab hydro
  • presentation lab GIS
  • lab report photo
  • bace buku untuk test hdro
  • lab adjustment
wahh.baru perasan banyak. lepas raya cina kene submit semua......adoiiyaiiii...cobaaaaaaan...

 *mampukah aku siapkan kat umah time cuti nih???

entry posted by:

8:01:00 PM / by / 5 Comments

5 comments:

  1. xpe2..wat slow2..gud luck ek..do d best.. :)

    updated entry: free2 kena maki ngan jpj

    ReplyDelete
  2. hehe..baut je..aslkan update..lepas tuh jgn lupa follow lah entry yg auto publish tuu hee

    HANYA ORANG GILA YANG BERFACEBOOK???

    ReplyDelete
  3. banyak nya keja sekolah dia... haha

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad