Post Top Ad

Sunday, January 2, 2011

SERVER DOWN LAGI???

salam....adesss..
letihla macam nie, asik server down ajer. setelah beberape tahun aku bemastautin kat uitm dihatiku nie, aku dah tau dah bile mase server akan down.....

  1. pendaftaran pelajar baru
  2. pedaftaran kolej
  3. pendaftaran kursus
  4. validasi kursus
ades..jap lagi nak gi daftar kolej,xley nak print slip kolej lagi...dah bape ari server down....encik webmaster, tolong selesaikan ini masalah..memangla xdapat dinafikan, time2 mcm ni la ramai yang gune, tapi xkan xde alternatif lain kot?
tapi yang peliknyer...slip exam & result exam senang plak nak kuar...skali klik ajer...bley terkejut beruk result kuar dpn mata...adess..~~
emmm..pape pun, aku harap bende nie dapat disetelkan..dah 5tahun aku setia kat uitm, dari dulu sampai sekarang inila yang menjadi problem kepade student2. tambah plak dapat student macam aku ni, wat keje last minute..haha..dahtu bile xley nak proses, kami akan jumpa pihak pengurusan yang berkenaan  & pastu, terimala habuan mulut dari mereka....bebelan yang xde penghujung....haaa, padan muke aku!!

entry posted by:
9:56:00 AM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad