Post Top Ad

Saturday, January 1, 2011

siapa disana???? jeng...jeng..jeng....

haaa.......
eh,lupe lak....assalamualaikum...
entri kedua aku untuk 2011...tetibe teringat satu citer. seram ker???lu pikirla sendiri....
kisah ni bukan berlaku kat diri aku, tapi kakak aku..fresh lagi,baru 2-3ari lepas dier kene....
citer dier bermula macam nie....
pada suatu malam di sebuah hotel area shah alam, dier ade tugas yang perlu diselesaikan.....cewah!!
lebih kurang pukul 12 lebih (citer antu mestila tengah malam)....selepas dier call aku...gosip2 orang perempuan, dier call husband dier plak sebelum tido. mula2 seronokla..rancak bercerita...
pastukan...tiba2....
dier terdengar suara lain di corong telefon bimbitnyer berselang dengan suara husband dier.suara tu cakap "helo....helo....". mula2 xdelah dier kisah sangat sebab biasela, tengah2 malam nie slalunyer orang curik line (dulu zaman2 muda remaja aku pun biase gak buat keje bengong nih)...
tetibe dier musykil bile suara tu mintak tolong mendayu2 "tolong.....tolong..." dier terkejut, terus dier letak phone......xlame pastu husband dier call balik pastu cakap "yang hang letak tepon pasaipa??"
dier citerla kisah tu kat husband dier lalu husband dier cakap "hang jangan buat pasai tgh2 malam ni".....
disebabkan kakak aku nie terkejut beruk, terus dier tutup lampu...tido sampaila esoknyer....

seram x?haaa..ni bukan rekaan semata2 okeyh.....kalau korang kan, ape reaksi korang? kalau aku, aku tanya balik kat antu tu "hang nak aku tolong apa???ke...hang lapaq??"hahaha....aishh,xnak cakap besar...kang aku lak demam kalau kene macam tu....

kesimpulannyer...jangan tido sorang2....kene ade teman. kalau nak berteman, kenela kawin dulu...aissshh...makkkk....nak kawin...!!



entry posted by:
1:57:00 PM / by / 3 Comments

3 comments:

  1. uish..meremang bulu roma!!!
    hahahahaha....serious takut wehh..

    ReplyDelete
  2. Anda di tagged.. jom join GA dari tokesah..malam ni last..11.11pm..

    http://since-8-july.blogspot.com/2011/01/giveaway-akhir-tahun-2010.html

    ReplyDelete
  3. aik, dia x crite ap ap pn// mlm tu kami kluar mkn ok jer...:)

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad