Post Top Ad

Tuesday, January 4, 2011

tak suke jangan bace!!

salam.....
selamat pagi....konpius nie...nak pegi kelas ke x...kang kalau pegi,xde kelas plak.kalau xpegi adela plak......sambil2 aku blogwalking tadi...aku terbace satu blog nih...baru jumpe blog nih...baik punyer kutuk blogger..
jangan bang....walaupun dah lame berblog,jangan kutuk blog orang lain..biarla dier nak buat ape ngan blog dier.dah tu cara dier nak expressed blog dier. kalau rase xde taste nak bace blog orang tu, jangan bace....daripada bace,pastu kutuk2....xbaik tau... bayangkan orang buat kat awak macam tu.....sentap x??
lagi satu, ade plak yang bising kat aku sebab entri aku xde perenggan.......disini aku nak gitau, SKE ATI AKULAH...DAH AKU TUAN PUNYER BLOG......aku ikut format kat U...assignment/thesis..kene JUSTIFY...line 1.5(nasib xley nak buat)...muahahahaha

*terjumpe blog baru yang sangat sempoi.....AHADIAT AKASHAH


entry posted by:
8:12:00 AM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad