Post Top Ad

Friday, February 25, 2011

Aku...Keje Skolah & Berjimba

assalamualaikum....
lepas tengok citer khurafat, tetibe nak tulis entri plak. tapi bukan berkenaan citer tu ok...yang ni citer ape yang berlaku sepanjang semester ni..sebahagian je la....

percaya atau x,aku penah buat keje yang xberape giler..tanpa dirancang, lepas balik kelas pukul 4petang, aku dengan kawan aku sebut pasal tempat ni..then terus kitorang pegi. mula2 hajatnyer nak berjalan dalam shah alam jer....ops,terlebey sudah.....ke sunway pyramid pulak...pukul 8 malam sampai balik kat kolej...bayangkan brape jam jer kitorang jalan2 kat sane.

aku rase tempat ni jer yang strategik sket untuk bergambar....toilet...huahuahuahua....

ok..ok...kite masuk fasa keje skolah pulak....inilah rupa meja aku sebelum aku selerakkan dengan kerja2 yang terbengkalai... 

aku kene digitize map KL...tengokla.....aku kene print dari google map untuk dapatkan gambaran sebenar keadaan kat KL tu...haaa....dah naik hafal dah name2 jalan kat area KL...cakap jer kat mane....haha..

bende yang wajib ade atas meja aku.....tafsir al-quran,kamus english & arab, novel (I Take This Man... whether he likes it or not).....best giler citer tu...brape kali dah aku bace.. 

kawasan KL lagi...

dan inilah hasilnyer selepas aku semakkan meja aku.....dengan meja sebelah skali terlibat..haaa....maap yer roomate aku....

akhirnya..berjaya jugak aku submit lab projet aku....syukur....

dan sebagai selingan...haha....bile mate dah menguasai jiwa........tengah lecture pun bley ngantuk.so,inila keje aku kalau ngantuk....tulis lirik lagu dalam buku..haha

aisshh...keje2 aku penuh ngan simbol2 seperti cacing ini...adusshh 

dan juga calculation coordinate....

inilah tempat feveret aku kalau nak gi makan...NR Tom Yam...dijamin sedap. terletak betul2 depan Plaza Alam Sentral, Shah Alam....memang first class la tomyam dier..kalau korang nak tau, kat sinila protege ziana zain tu keje..jd tukang masak lagi tau...

entry posted by:

1:11:00 AM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad