Post Top Ad

Monday, February 7, 2011

Beratnye Blog Kamu???

assalamualaikum....
adesss....kesianla lappy aku...asik 'hang' ajer dari tadi...asal nak loading jer,hang...apekah maknenye itu?tensennyer....
kawan2....ni ade permintaan dari aku, sape2 rase blog dier berat,ringan2 kanla yer.....kesianla kat kami yang menggunakan berukband nih....dahla nak loading lambat......pastu dah berminit2 lame tunggu, hang plak....mau x tensen...nak drop comment pun payah kalau gitu....ilang mood nak menikmati pemandangan & entri2 best korang....daripada nak bace terus xjadi nak bace...sedih tau...susah nak blogwalking :(

*sedey ni...xdapat bace entri yang best tu.....aku lebih rela xbace daripada bukak blog,pastu hang....
*kalau blog aku pun berat, gitau yer....



entry posted by:

4:51:00 PM / by / 4 Comments

4 comments:

  1. betul tu... siksa.. hehe.. kadang2 mereka tk tahu mcm mana nak kurangkan berat.... byk sangat widget dan perkara yang tak perlu.. kan menyusahkan..

    ReplyDelete
  2. salah satu faktor.. size imej kena kecik.x perlu la guna hi resolution. tu yg payah loading. streaming pn kasi kurang jgk :)

    ReplyDelete
  3. @Encik MamaT

    tula psl...bwk2 la gi timbang...takut overweight :)

    ReplyDelete
  4. @cik busuk

    tu dh mmg satu hal la...lg 1 widget2 yang xberape nak penting tu....lambat btl nk loading

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad