Post Top Ad

Wednesday, February 9, 2011

Kawan-kawan...esok cuti!!!

assalamualaikum.......
hey malaysian......ceh3x....
esok ari khamis kan???kan..kan...kan???hehehe.....bestnyer esok cuti.......selamat bercutilah yer.....
tapi maafla kat kamu2 yang bukan dari uitm shah alam...kamu semua xcuti esok,hanya student uitm shah alam jer...heee (saje bikin jeles)....untuk menambahkan jeles korang,ari jumaat pun aku sambung cuti sebab xde kelas...so, bile dicampur...khamis+jumaat+sabtu+ahad = 4ari..pehh...best..best...selase depan cuti lagi.....
tapi bagi aku sebagai student, time cuti2 ni la nak rehat kepala hotak walaupun baru jer lepas cuti.......cuti lagi.....jangan korang xtau,time cuti pun ade keje...lagi banyak aku rase....lagi banyak cuti,lagi banyak keje tertangguh....wawawawawa...ok la,selamat bercutila yer....aku kene siapkan keje,pastu ade training bola tampar lagi.......adeeeeyyyy.....

kan best kalau dapat lepak camni.........heeeee~


entry posted by:

7:41:00 PM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad