Post Top Ad

Friday, February 4, 2011

Kesan Memakai Foot Patch

assalamualaikum..... ini adelah autoblogpost..hehe...jangan marah arrr....
korang penah pakai foot patch x?korang penah tengok orang pakai mende tu x?korang tau fakta pasal foot patch ni??meh aku cite sket kat korang...


 kandungan toksin amat merbahaya dalam badan korang.

 melalui pencamaran, permakanan dan cara hidup korang sekarang menyebabkan kandungan toksin yang merbahaya telah meningkat dalam badan korang.

 foot patch yang digunakan untuk menyahtoksinkan badan korang dah lame digunakan di Asia dan telah mula popular di Eropah & negara2 timur tengah

Mencegah lebih baik daripada mengubati.jadi gunakanlah foot patch

Tubuh manusia akan menyahtoksin jauh dari hati dan toksin ini akan disimpan di bahagian bawah badan atau kaki korang. Herba dan bahan semulajadi yang digunakan dalam foot patch untuk memanaskan tapak kaki dan membuka ruang lubang akupuntur dan ini membolehkan foot patch ni menarik keluar toksin dari badan korang secara lembut dan perlahan.

cube korang tengok gambar kat bawah ni.....gambar ni sumber dari internet....


haaa...xcaye lagi?meh aku kasi gambar real......yang aku pakai...dan ini adelah kesan setelah aku pakai selama 1 malam...eee...geli aku...siap minyak2....weeekkkk




entry posted by:
5:41:00 PM / by / 10 Comments

10 comments:

  1. Saya penah pakai ini foot patch.huh~~memang gilaan la toksik byk keluar ikut kaki.

    Haih~~Sementara sihat ni,kena la jaga kesihatan,kang dah sakit.Baru gelabah nak cari ubat.

    Nice entri :)

    ReplyDelete
  2. lagi info tentang buang toksin di SIHAT SELALU - Koyok Kaki Buang Toksin

    ReplyDelete
  3. hmm.. kadang2 cam susah nk percaya produk2 nih.. sebab setakat nih tukar warna benda tuh, banyak tindak balas kimia leh buat..

    ReplyDelete
  4. em.. ape bende 2 ye? macam x pernah dengar je.. em..

    ReplyDelete
  5. @kyo_9

    emm...yg tu xdpt nak dikenalpasti sebab still blm ade bukti yg kukuh lagi....at least kite mencube kan....sihat sepanjang hayat :)

    ReplyDelete
  6. @kay_are

    detox foot patch??
    atau kinohimitsu???mesti penah dgr kan....pelekat nyahtoksin :)

    ReplyDelete
  7. dah penah pakai..sekarang ni confius detox mana yang ori dengan tiruan..dah berlambak kat pasaran..ada efect x kalau pakai yyang xori ni??

    ReplyDelete
  8. @nasarudin

    emm...yg tu saye xberape pasti.....tapi carila kat farmasi,insyaAllah ori

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad