Post Top Ad

Sunday, February 20, 2011

Mencari Followers Tak Semudah Add kat Facebook

assalamualaikum.....
ini adalah entri aku yang terakhir untuk malam ni...tibe2 terfikir plak pasal tajuk entri ni....
aku xtau sejauh mane kebenarannyer, tapi bagi aku bukan senang nak cari followers sebenarnyer (melainkan kite pakse org tu follow kite...)

ingat senang ke nak bagi orang berminat dengan entri2 yang kite tulis??salah satu caranya, cara penulisan mestilah menarik...xtaula ade pada aku ke x. tapi aku akan cuba untuk memperbaikinyer...
lainla kat facebook....kadang2 kite add jer orang tu,pastu senyap..betul x?selagi boleh kite add...mark zuckerberg pun kite add....nak dipendekkan citer,kat friend list tu beribu riban...realitinyer bukan sumer kite kenal...betul x?tapi kalau kite follow blog seseorang,mesti kite akan ingat blog dier kan?kalau xingat ape tandenyer????cube teka???

haaa...kalau xingat tu maknenyer follow tanpa keikhlasan hati la tu...heheheh..jangan marah...itu realitinyer..biaselah tu "FOLLOW ME...I'LL FOLLOW YOU BACK"....pastu entah kemane tah.....ilang ke laut...huhuhu...

*daripada fikir jumlah follower, ape kate kite fikir gak jumlah trafik yang kite dapat....dan adakah pembaca betul2 puas ati dengan apa yang kita nak sampaikan....kalau berjaya,maknanya kita boleh tidur lena......

sekian,terima kasih...

tamat sudah sesi merapu aku

entry posted by:

11:30:00 PM / by / 11 Comments

11 comments:

  1. ya.. btl tu, kdg ada yg siap pksa pollow blek.seram eh..

    pollow la knu iklass.. ye x??bkn semata2 dia da pollow.. kita pn kena pollow gak..tp smtimes kita kna tgk kdaan jgk, sebab mgkin dia pn x byk pollowers..brpn entri x bpa "best"..tlg mnolong..sbb kita pn pena rsa "kurang" ...;)

    ReplyDelete
  2. @♪..aq[daN]pUteraku..♪

    btl tu....tapi agak ssh mmemikat followers sebenarnyer..;p

    ReplyDelete
  3. tulis apa yg kita rasa. yg dtg dr hati kita.

    ^_^

    ReplyDelete
  4. hai, saye da join blog awak :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/mesti-baca-kami-doakan-azizulhasni.html

    ReplyDelete
  5. saya da tag cik yuz
    http://efashi.blogspot.com/2011/02/segmen-iq-anda.html

    hehehe

    ReplyDelete
  6. betul leww tu, :D tp dalam FB kalau tak kenal meme tak add lagi2 nak approve, silap lah.. melainkan, org tu kenalkan diri dulu... mungkin, uhuhu

    ReplyDelete
  7. betul2 setuju sangat.. memang bukan mudah.. tapi lagi susah nak orang komen entri kite kan.. huu

    ReplyDelete
  8. saye setuju ngan statement itu! usaha lebih, dapat lebih..:)

    jemput ke rumah..
    http://laydie-dda.blogspot.com

    keep in touch ye♥♥

    ReplyDelete
  9. selalunya follow back sebagai appreciate yang dia dah sudi follow kita kan. kadang tuh baca ja blog orang yang di follow tu tapi jadi silent reader la selalunya

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad