Post Top Ad

Saturday, March 5, 2011

Akhirnya...Keluar Jugak Pada Hari Jumaat

yehhhaaaa...puas hati..akhirnya hari yang boring disebabkan xde sebarang aktiviti, dapat gak aku keluar makan2 tempat best.....credited to my pren,mr.hazel sebab bawak gi tempat makan tu...best..best...duduk bersila macam orang dolu2....nak lepak pun best...

name tempat tu, AFNAN TOM YAM yang terletak xjauh dari bandar baru Kelang, kirenye tepi highway la...jalan nak ke Meru/Kapar.....

harga??ok la...reasonable..tapi bebudak ni cakap,sebelum ni lagi murah...sekarang dah naik seringgit..haha..

tengokla wajah2 ceria bebudak ni...

gendang gendut tali kecapi,
kenyang perut senang hati..... :)



  
ni lah student life.....kuar hang out same2 sambil merapatkan silaturrahim....cewah..

hangout..hangout jugak...study pun kene jugak....

entry posted by:

12:05:00 AM / by / 1 Comments

1 comment:

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad