Post Top Ad

Monday, March 14, 2011

Aku Bukan Tak Nak Follow....Tapi...

aiseymen...aku ingatkan xde keje skolah untuk esok..rupa-rupanya lab report menanti..asihh...macam manela bley lupe plak esok ade kelas hydrography survey....owh,pasni kene siapkan. kalau x,masakla esok kene jawab soalan2 terjah dari lecturer....

mesti korang tertanye-tanye kan hydrography tu ape.....

HYDROGRAPHY SURVEY = OFFSHORE SURVEY

senang citer, nak buat pelan untuk kawasan perairanla...penah dengar orang pegi tengah laut berbulan2???haaa...tu keje kitorangla tu....BUKAN NELAYAN YER...

memang kayala sape dapat keje offshore ni..dok tengah laut berbulan-bulan. skali dapat duit, beribu-riban...berkepuk-kepuk duit....i wish i can be the one of them one day...cewah..

bawah ni antara contoh kerja2 offshore...bayangkan seorang wanita bernama cikyuz akan menggantikan tempat diorang2 ni..hehe..





haa...ok..pasal follow memfollow ni...aku ni bukanla sombong, xnak follow orang..aku xkisah pun follow sesape...tapi kalau dah xde linknye macam mane aku nak follow balik...aku pun kekadang wondering jugak macam mane link bley xde..maybe kat setting kot...
emm..janganla salah anggap pulak aku xnak follow korang...dan janganla pulak salah anggap, korang follow aku,sebab tu aku follow balik...aku follow korang sebab ternyata blog korang menarik untuk dibaca..bukan sebab untuk membalas follow...ok...dah..dah...jangan touching2...

keep in blogging ya.....

nak siapkan report jap :)


with love,

10:44:00 PM / by / 3 Comments

3 comments:

  1. ha..haa.. tak dapat nak menolongnya ye..

    http://adzriel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. mencabar tu seorang wanita bekerja di tengah lautan...fiuu~~

    ReplyDelete
  3. walaupun boring duk tengah laut tu, tapi sumpah.. duit masuk berkepuk-kepuk wooo...

    lame dah tak keje offshore.. rindu pulak suasana laut. :)

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad