Post Top Ad

Saturday, March 12, 2011

Aku Nak Buat New Bloglist, Sape Nak Join??

sape rase2 nak join bloglist aku...sile berbuat demikian

1.follow blog aku
2.tulis tajuk ni  " AKU NAK JOIN BLOGLIST CIKYUZ "
3.letak banner ni 

4.linkkan entri korang kat ruangan komen bawah ni
5.tagla seberapa ramai korang nak untuk join bloglist ni. no limitation
tarikh tutup : 12 tengah malam esok (13/3/2011)

ok...xsusahkan??senang jer....agak2 nak tambah trafik,mehla join..terbuka kat sape2 yang baca blog aku..hehe...salam ta'aruf


entry posted by:



6:02:00 PM / by / 6 Comments

6 comments:

  1. Dah join...harap diterima..heee..nnt leh exchange bloglist ya..

    http://borosdiaralom.blogspot.com/2011/03/aku-nak-join-bloglist-cikyuz.html

    ReplyDelete
  2. Done !
    First time nih join beloglist !
    Thanks !

    http://syazwanitajudin.blogspot.com/2011/03/aku-nak-join-bloglist-cikyuz.html

    ReplyDelete
  3. http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/03/aku-nak-join-bloglist-cikyuz.html

    ReplyDelete
  4. cik pulau join yer..

    http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/03/aku-nak-join-bloglist-cikyuz.html

    ReplyDelete
  5. http://mizzwhiskes.blogspot.com/2011/03/aku-nak-join-bloglist-cikyuz.html

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad