Post Top Ad

Sunday, March 6, 2011

Alahai Emak Kahwinkan Aku


"mak, boleh x adik nak kawen???? "

pangggg!!!!tamparan yang maha hebat melekat kat pipi aku...hah,rasekan.....pastu mak pun sambung lagi... "engkau nak basuh baju sendiri pun xlepas, dah tua bangka pun mak yang basuhkan.."

owh,begitu mentahnye diri aku...hahaha....xde persediaan langsung untuk melayari alam rumahtangga...rileks2 sudahla.....ade jodoh tu, cume kite xnampak lagi...

kawen muda???korang setuju x? sebenarnye ade pro & con nyer....bukan semuanya buruk belaka...ape yang penting, persediaan tu kene mantapla...janganla bile dah kawen nanti,rumahtangga terumbang-ambing...

ceh,sapela aku untuk bercakap mengenai alam perkahwinan...kite serahkan je kepada yang dah berpengalaman. aku???xpuas idup membujang lagi la..hohoho....tengah2 study ni..xbest kawen,xley nak gatal2 ngan orang lain...wakakakaka....owh, aku dah sewel...

ok..ok....nak bersiap pegi rehearsel ni....untuk event esok.aku nak promot lagi ni, esok datang tau...Foyer Menara SAAS,UiTM Shah Alam...8pagi-5petang...xdatang, aku tembak ngan senapang patah..haha...xdelah, gurau jer...

entry posted by:


3:00:00 PM / by / 4 Comments

4 comments:

  1. kahwin masa belajar la best.. ehehehe.. nanti boelh paksa dia temankan kita masa kita belajar.. ahahaha..

    tapi tu la kena pandai manage.. my friend sejak kahwin ni ermm boleh dikatakn berubah sikit la life dia.. asyik ta datang eklas jerk.. huhuhu...

    aii pun tak leyh kahwin .. wakakaka.. da dapat eprintah berkurun dari dady.. selagi ta habis belajar jangan berangan nak berscandal segala.. ehehehe.. ada jodoh ada la.. chewah.. ;p

    ReplyDelete
  2. hohoho mau kawen kah??
    gataiii naaaaaa.....

    tak pe.. byk pros n cons utk kawen ni syg....

    yg penting ats individu tu sendiri k..
    chaiyok3....
    eh2 ade apa di menara saas tu..
    sorry la... i student pjj..
    tak tau sgt hal ehwal dlm uitm..
    ngeee

    ReplyDelete
  3. hehehehe.. kena persiapkan diri dulu sebelum menempuh alam rumah tangga.. besar tanggungjawabnya.. hehe

    ReplyDelete
  4. owh cik yus merasakan diriya sewel
    khadijah nas merasakan dirinya sengal

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad