Post Top Ad

Wednesday, March 16, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


waa....nak taip laju2 untuk segmen abang ben ni...waaaa..sempat ke???sori...sori..baru dapat pegang laptop ni...tadi langsung xberkesempatan nak update....MAAPKAN KAMI...waaaa....

Sila ceritakan latar belakang anda
nama sy yussnazalida yusop...haaa,xreti sebut jangan sebut..panggil yuss ajer....kat blog "cikyuz". lahir pada 9hb januari tahun dot..dot...dot...anak bongsu dari tiga adik beradik..hobi,kacau orang sampai nangis...

Profesion anda sekarang ?
sy seorang pelajar sekolah..eh,silap...student tahun 2 kat uitm shah alam dalam bidang sarjana muda sains ukur & geomatik..

Blog favourite anda .. kenapa ?
ben ashaari - sebab cara penulisan yang begitu santai & sempoi...
rizalman(pereka & pengkritik fesyen) - ske bile dier citer kisah dier dan anaknyer..memang papa hot lah..

Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
blog yang loading lebih dari 5 minit...pastu terus terklik 'X'

Impian anda terhadap blog anda ..
nak jadi macam blog brader ben. trafik tinggi, cerita best, banyak followers,dapat banyak duit, dikenali dengan blog yang penuh info....dll...

dan lagi satu nak bagi tau..

SAYA ANAK JATI PERAK

with love,



12:11:00 AM / by / 4 Comments

4 comments:

  1. salam kunjungan...
    oyeah..mekaseh follow ye...
    mmmm...yg plg bes..kite same2 anak jati perak ye yong..!!

    ReplyDelete
  2. hye org perak..
    kite 1 kampung.. =)

    ReplyDelete
  3. org perak! meh la singgah.. hehe

    http://iammorecomplexthanyouthink.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. geng la kita ni. org perak jugak! :)

    sy follow la geng perak ni. ley g gathering dekat2 perak nanti-nanti kan. hehe. salam perkenalan :)

    jom g rumah aida plak :)

    http://aida4eva.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad