Post Top Ad

Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

klik banner untuk join segmen ni..

aishhh..brader ben ni...soklan panas ni.....tapi bersemangat nak jawab. time ni la bley tembak blogger lelaki dengan jawapan2 yang panas..hehe..
xdela...bukan nak gaduh pun...saje nak gurau2 ajer..

  1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
    emm...certain2 jer (jujur ni). ade jugak yang mengarut....tapi xpe, semua tu diterima dengan hati yang terbuka...komen la lagi..komen la...
  2. Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
    kononnyer handsome, takut kene ngorat...betulkah??? jeng..jeng..jeng.....terjah!!
    blogger lelaki berani letak gambar???
  3. Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
    sebab nak berkongsi ceritala,xkan nak kongsi duit pulak....yang bagusnya blog2 lelaki ni,diorang xcerita sangat kisah2 peribadi,contohnyer cinta...kadang2 orang muak kot dengar kisah peribadi,kalau artis xpela jugak...sapela kite nak bercerita hal peribadi,kalau sepopular remy ishak ke..ok la..itu yang sy suke tentang blog lelaki
  4. Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
    ye ke???sape kate??ade jer blogger perempuan ramai followers!! (bukan saye)
  5. Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
    BEN ASHAARI (tangan kat dada, mata pandang atas...hehe.......)
    bukak jer windows tab,mula2 bukak blog sendiri....pastu ben ashaari......pastu jelajah alam maya diteruskan dengan blog2 yang entrinyer diupdate
    saye syg semua blogger (jawapan selamat)
  6. Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..
    emm....jap...jap....nak bertukar wajah....
    *jika saya seorang blogger lelaki, saya akan meletakkan things yang saya minat...contohnye sy minat arsengal (ops,arsenal..), sy akan letak news feed mengenai pasukan yang kalah itu...(yes.....ade orang geram x dengan statement ni??) 

entry posted by:



11:43:00 AM / by / 7 Comments

7 comments:

  1. ada tagged untuk anda !!
    di blog sy ^_^

    ReplyDelete
  2. good luck ye...
    jemput dtg blog ok..
    =)

    ReplyDelete
  3. hihi.
    suka baca pndpta org.
    best2...

    salam singgah dri blog Abg Beng

    http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

    ;D

    ReplyDelete
  4. not agree! not all of guys like that.
    apa mcm ?
    Ash brani je ltk gmbr.,
    walau hodoh cmne un,xprnh malu
    i'm okay je
    ^_^

    ReplyDelete
  5. tue dia ehhh...
    macam-macam jawapan yg kuar...

    salam ziarah dari segmen panas En Ben...

    ReplyDelete
  6. ahah..promote gmbar sendiri pulak?

    lalalal..

    singah dari blog BEN ASHAARI>.

    ReplyDelete
  7. Salam singgah dri blog En.BA =)

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad