Post Top Ad

Sunday, March 6, 2011

Ben Ashaari Kata...

huh...keletihan bertambah selepas pulang dari majlis perasmian penutup sukan antara kolej kat UiTM Shah Alam ni....


sebelum penutup tu, ade perlawanan bola sepak antara staf UiTM dengan pelajar Kolej Perindu...dan keputusannya....Perindu (3) dan staf hanya dapat 1 jer...haha....kompomla student menang...tenaga banyak lagi....hahaha....datuk Dollah, janga marah yer..hehe....


harap liverpool akan menyinar untuk musim ni.....aku adalah kipas susah mati liverpool nh..haha..

ok..berbalik kepada topik, tetibe teringat balik pertemuan singakt antara aku, brader ben ashaari dan wifenyer kat Red Glow semalam.....salah satu tipsnyer....post entri pada waktu puncak...waktu puncak??ok...menurut kajian beliau, waktu puncak untuk pembaca membaca blogger adalah lebih kurang dalam 2-3petang....memang mase tu trafik akan tinggi...

BETUL KE X TIPSNYER TU??

ok..ok....untuk arini, aku dah cuba...memang ade betulnya..naik sket dari ari sebelum ni. tapi ni baru hari minggu...belum lagi hari biasa. rasenye untuk hari biasa mungkin lagi tinggila...maklumla,ari minggu..mungkin ade yang keluar bersiar2..kalau ari biasa tu, mungkin mereka2 bekerja...dan time2 gitu adalah time yang sesuai untuk merehatkan minda sambil membaca entri2 yang blogger buat....emmm....esok aku nak buat kajianlah..hehe....

ok..out...nak mandi....memang kurus arini..jalan kaki dari kolej-->stadium.....stadium-->kolej.....yeay turun lagi berat saye..hoho..nak tips?tunggu yer...


entry posted by:



11:27:00 PM / by / 3 Comments

3 comments:

  1. tips bro ben buat je dulu....ada betulnya.... berpengalaman tu...

    ReplyDelete
  2. i'm man utd fan, but i come here just wanna shout. i love liverpool..... yeahh...

    ReplyDelete
  3. Staf UiTM VS Perindu!
    Aku ade kat situ!!
    AKu sokong pengetua kolej aku! ahahahah

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad