Post Top Ad

Thursday, March 17, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

klik atas ni..

owh..terasa benar dah lame xberblogging...padahal baru sehari blog aku terabai...nak buat macam mane..makin busy, exam nak dekat dah..ni pun tadi ade test..tu yang xbukak blog semalam

aisshhh..sejak2 ni jadi orang yang terlewat plak join segmen abang ben....tapi xpe...aku tetap nak join jugak..


  1. Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
    mestila penah...tipu kalau cakap xpenah..dengan satu ayat jer aku jatuh cinta dengan dier... "dah solat ke belum??"
  2. Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?
    adela sket...dier kene tinggi sket dari aku...jangan tanye aku kenape...dah taste aku yang macam tu..
  3. Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
    emm...wajah dier kot..bile dier mengukirkan senyuman,terase semua masalah selesai... :)
  4. Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?
    setuju..tapi xsemestinya kalau xberisi xbahagia..cuma bile dah berisi,tu la penguat kasih sayang tu...(eh..ye ke??)
  5. Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..
    sangat xsetuju (sebab pakwe aku kacak...perasan!!)
    ade jer muke macam divider jalan jadi kaki perempuan..xpadan ngan xensem..perempuan cantik meterialistik???xlah..aku xcantik pun..tapi meterialistik jer.. :D
  6. Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  ..
    abang nuar....sebab dier nampak kemas,menjaga penampilan.....lelaki metroseksual...."lelaki ini yang selalu mencintaku....selalu...tanpa ragu... :)))"
  7. Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?
    alhamdulillah...dah itu yang Allah bagi....syukur
  8. Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?
    alhamdulillah...dah itu yang Allah bagi....syukur (copy from question 7)
  9. Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?
    perlula...xpayah nak tunggu kehendak pasangan, diri sendiri boleh fikir...
  10. Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..
    xpenah depan mata..cuma selama ni yang aku nampak..yang paling mujarab  adalah SENAMAN... buktinyer??sekarang berat aku maintain 47kg walaupun sudah berumur 24 tahun (eh,silap.....15tahun..hehe). xpayahla nak menambahkan bahan kimia dalam badan..mendatangkan mudarat jer..


    ingat ben ashaari je gi gym??hehe..

    *dunia akhirat kenela seimbang....

    with love,
              

5:35:00 PM / by / 8 Comments

8 comments:

  1. kalo hati dah suke, dah tak kire yang laen dah...

    ReplyDelete
  2. tahniah kerana mmpunyai semangat gym yg tinggi..
    hehehe...

    ReplyDelete
  3. lain org lain citarasanya kan

    salam kenal

    http://diarialeesya.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. singgah sini
    rajinnya bersenam.. semoga dapat tulang yg kuat.

    macam-macam pendapat..

    jom tengok pendapat saya pula
    http://sha-myheart.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

    ReplyDelete
  5. salam....jengok2 dr incik ben punye segmen....suke tol mlepak n bc komen bloger2 nih...
    snang2 jom jengok cni gak..hehhe

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan,

    Terjun dr Segmen BA.Dan terjah jwpn sis yg sgt cool n ikhlas.

    rerajin melangkah utk kelip2kan mata di:
    http://themptyanty.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

    Followed,
    --<@ Yanty @>--

    ReplyDelete
  7. divider jalan...oh divider jalan...bile laaa ko nak jadi traffik light pulak biar manusia asyik tunggu kau kaler hijau


    Entri Terkini; Lihat Blog

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad