Post Top Ad

Wednesday, March 9, 2011

c0diNg eRr0R

asik2 error...asik2 error...arghhh, malasla letak widget gini....asik error je lepas HTML code. padahal nak letak widget "more" tu je....arghhh..biarlah blog aku panjang berjela...nak buat macam mana...aku ni buta coding walaupun penah belajar coding mengcoding ni..maafla kalau blog aku xde pape..memang aku xpandai nak meletak segala widget bagai tu....

ade orang cakap letak widget boleh memberatkan blog time nak loading...betul ke?blog aku berat x?kalau berat terpaksalah buang sket bende2 yang agak2 dirasakan xpatut...emm...nak buang ape...semua sayang nak buang...huhu...

*aku takut pembaca bosan nak tunggu lama2 untuk loading blog...belum bukak,diorang dah blah...xnakla gitu...huhu...

amik kat google

entry posted by:


10:00:00 PM / by / 1 Comments

1 comment:

  1. Gunalah jumplink a.k.a jumpbreak masa wat posting. ikon kertas koyak tu. sama jer function dia dengan readmore.

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad