Post Top Ad

Friday, March 11, 2011

Blogger Bukannya Robot Ok!!

haaaa...kenela pulak lirik lagu ni dengan dunia blogging memblogging ni...memandangkan dunia ni penuh dengan kritikan membina dan memusnah...so,aku hadiahkan lagu ni kepada pembaca dan blogger yang sentiasa nakkan kesempurnaan dari tuan punye blog yang diorang bace......blogger pun seorang manusia,bukannyer robot atau ultraman mahupun ben10...so,xbleyla nak mengharapkan 100% perfect dari diorang...aku yakin diorang dah all-out untuk memberikan yang terbaik....

hayatilah lirik dier ek... 





Lirik Lagu Robot - Adam

Kenapa manusia penuh rasa cemburu
Pantang lihat orang senang pasti menguntuk
Dan tersenyum bila lihat orang tersungkur

Cakap senang nenek kau pun buat lebih bagus
Tapi bukan kau yang cuba bertungkus lumus
Mencari peluang berjaya dalam hidup

Memang masih jauh lagi perjalanan ini
Dan masih banyak lagi kan ku tempuhi
Jangan hanya mencari kesilapan saja
Nanti ternyata

(chorus)

Ku tahu..
oh no..(oh no)
oh no.. (oh no)
oh no..
ku bukannya sempurna

Kuperlu..
oh no..(oh no)
oh no.. (oh no)
oh no..
ruang untuk belajar

Ku bukan robot

Kadangkala lebih baik pekakkan telinga
Dari dengar mulut yang tak pakai kepala
Mencaci dan menghina ikut suka rasa

Oh tetapi diri ini takkan mengaku kalah
Meskipun orang hanya mahu cari salah
Namum cemuhan itu menjadikan aku lebih tabah

Kini baru kusedar siapa kawan
Kini baru kesedar siapa lawan
Bila hendak menegur ada caranya
Biarlah membina

(repeat Chorus)

Kuperlu..
Oh no..
Aku..

Ku bukan robot..

Semuanya tak kena..
Kubuat ini salah
Kubuat itu pun salah
Apa kau mahupun entahlah

Dari menyakitkan hati
Lebih baik ikut cara sendiri
Terpulang apa kau nak kata
Janji ku tak sakit jiwa


entry posted by:



6:33:00 PM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad