Post Top Ad

Thursday, March 24, 2011

Bloglist Bersyarat???

ok..entri pendek jer....xperlu buat pape untuk join bloglist aku...aku nak bukak bloglist lagi satu...cume kali ni bloglist aku ade syarat sket....bley???harap2 bleyla ek....

ok..syarat2 :
  1. kene follow aku (wajib)
  2. jumlah followers mesti bawah 200 pada tarikh korang post komen
  3. like page fb aku =) (xpaksa)
tu jer...xpayah buat entri ek... =)

tapi korang kene kasi link korang. kasi kat entri ni punye komen ok... =)


link blog korang akan dipublish selama sebulan mulai tarikh penyiaran (cewah)

ok..jom..jom..join....tarikh tutup???emmm.....sampai ari ahad ni (tengah malam)


salam peluk cium,
11:02:00 PM / by / 13 Comments

13 comments:

  1. jap..remove follower,.nak join blog list ni..hehe

    ReplyDelete
  2. harap sudi la kan~~
    http://carutankarutaryl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. alamak, niesz xley nk join, follower da terlebey..huhu..

    ReplyDelete
  4. http://syaheerayusof.blogspot.com
    i like ;)

    ReplyDelete
  5. http://chococoklate.blogspot.com/..nak gak

    ReplyDelete
  6. @iz

    haha..kejamnyer...jgnle gitu....bagi laluan kat org lainla kalau gitu

    ReplyDelete
  7. @niesz

    haha..tunggu bloglist yang akan datang =)

    ReplyDelete
  8. tumpang sekaki..nak gak hehe

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. nak join jugeee

    http://tintahmk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. http://chie-story-chiera.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. jalan2 mencari kawan.. XD

    http://biru-malam.blogspot.com/ ptomote newbe Dari BPian XD

    ReplyDelete
  12. hai dear,im izan salleh ;)

    http://izandaughtersalleh.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. alamak..dah cukup syarat la plak..nak la join..hehe

    http://akucontengcoret.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad