Post Top Ad

Friday, March 11, 2011

Cuaca Lembap...Trafik Pun Lembap


betul ke macam tu?salah tu...tapi bagi diri aku,ade betul sikit sebab time2 hujan jer..mata pun layu jer...last2 tertido....so,xupdate blog..hehe...maapkan tuan hamba...termengantuk pulak..ni ceq nak update la ni..jangan risau...ceq akan sentiasa update untuk hangpa2 semua..jangan ikut jejak langkah aku, patutnye time2 macam ni la best nak berblog, agak malas nak buat keje...updatela blog kejap...maklumla,time2 hujan gini rase malas nak buat keje tu double dengan cuaca biasa...

kalau kuliah pun,aku xsuke hujan2 ni...dahla dewan kuliah beraircond, tambah hujan kat luar...asik nak terkucil je..pastu ngantuk sebab sejuk sangat...dahtu berangan kalau ade kat rumah, dah lame tarik selimut..bile dah berangan tu,mule xdengar lecturer cakap ape pun...

apepun, kite jangan nafikan kejadian Allah. setiap ape yang berlaku ade sebabnyer...hujan itu rahmat!!

entry posted by:

11:14:00 AM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad