Post Top Ad

Monday, March 28, 2011

Ini Ke Selebriti Idola Ramai??

arini, terdetik nak bukak facebook lepas balik kelas tadi.....maklumlah,aku kalau xbukak fb sehari, rase idup xlengkap jer..haha...even xde notofication untuk aku (tipu!!! ade... sebab aku kan artis!!)

tetibe aku terbace status artis ni...aku kan gile glemer, tu yang aku add golongan2 ni...plus aku memang minat kat dier pun...


adekah dier semata2 nak bercanda dengan statement dier tu???atau dier memang nak mengutuk???ape ni...??artis sesama artis pun nak kutuk2 ke?kalau ye pun,perlu ke publish kat public??bile industri nak maju kalau gini...asal orang buat, ade jer yang xpuas ati.....tapi yela kan...bukan senang nak menyenangkan hati semua pihak...apepun,untuk produksi filem epik hikayat merong mahawangsa...YOU DID VERY WELL...!!

kepada artis tu, dah2 la tu....kenape nak kecoh sangat?ke..sebab kamu xdapat join produksi tu yang menyebabkan kamu xpuas ati sangat?supportla geng2 kamu jugak...

*kalau ye pun nak menegur, bukan macam tu caranya...
*as a celebrity, kamu sentiasa diperhatikan oleh fans2 kamu...so,beware dari segi fikiran,perkataan & perbuatan (ceh...dah macam undang2 pengakap lak..hehe)
*aku dah xminat dier disebabkan kata2 dier....lagi satu yang aku nampak,dier xpenah layan komen peminat2 dier...kalau xnak layan,jangan accept friend request diorang...

sekian,terima kasih..aku nak pegi kelas,bye =) 



salam peluk cium,
2:01:00 PM / by / 7 Comments

7 comments:

  1. sape tu cikyuz....tringin nk tau nieh...hehe

    ReplyDelete
  2. cik yuz.. sapa dia.. akak pun teringin sgt2 nak tau..

    ReplyDelete
  3. @halila Ibrahim

    ops..xley gtau..kang kene saman plak..

    ReplyDelete
  4. emm macam2 manusia zaman skang.sebidang pun nk cmtu..

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad