Post Top Ad

Sunday, March 13, 2011

I've Thought You Already... Arsenal Mesti Menang Punye


huh...letihnyer bersukan. segala peluh jantan pun kuar.....adehhh~
tapi puas atila dapat bersukan arini walaupun totally semester 5 (semester aku la tu) kalah tanpa sebarang mata...adusss....(futsal lelaki aku xsure)..kalah ngan junior.....malu..malu....ngan senior xdela malu sangat sebab saje nak kasi can..hehe..

adik2 junior yang pakaiannyer bertemakan merah arini telah menang.. (mungkin jugak keseluruhan)...ok la tu..mengubat kekalahan arsenal semalam...go merah go..hehe.. arsenal la jugak tu...

tapi geng hijau agak kecewa sebenarnyer....untuk mengubat kekecewaan kitorang, join sukaneka je lah....ade jugak nombor...huhu...memang dari dulu juara sukaneka agaknyer. so,kitorang kene pasang strategi dari sekarang memandangkan junior lagi terer ni...kalau x,abesla mase servey camp nanti..memang kene belasah terukla jawabnyer....

coach dah susah ati..xpe coach,pasang strategi dari sekarang
menang bergambar tetap kat kitorang..kat kamera sape jer yang xde...
dan akhirnya...kami beralih arah ke sukaneka....menang
adik lalan..pinjam gambar yer....pasukan arsenal tengah beraksi masa final ni..
arsenal vs chealsea
arsenal menang..tahniah....

xpela, kami sebagai pasukan arab saudi menang gak..menang posing & menang sorak.... tapi sebenarnye unity tu penting untuk sesebuah pasukan tu berjaya..tapi kalau dah 10orang jer yang bersemangat..yang lain duduk dalam bilik xbagi sokongan..memang macam ni la jadinyer. 

*sebenarnye aku kecewa dengan batch aku sebab paling sikit penyertaan....hantar team bola tampar perempuan & futsal lelaki jer....mane lain?aku tau ramai yang bley main sebenarnyer...sentap hati mak nak...xnak main pun,bagila sokongan...

*join bloglist aku...KLIK SINI

with love,




7:08:00 PM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad