Post Top Ad

Sunday, March 6, 2011

Jom Serbu UiTM Shah Alam weyy!!


aku...sebagai salah seorang penuntut UiTM Shah Alam..dengan ini nak ajak korang serbu ke sini pada 7hari bulan ni bersamaan hari isnin bertempat kat foyer Menara Sultan Abdul Aziz Shah. bukan ajak serbu saje...tapi dapatla ilmu sket sebab department yang aku study ni ade buat event.... 3rd Geomatic Day... so, sedikit sebanyak korang bley tau ape tu geomatic. kalau bahasa lainnye...land survey..kalau bahasa kampungnyer..ukur tanah..banyak cabangnyer dalam bidang ukur tanah ni...bukan setakat yang korang nampak kat tepi jalan tu jer....nak tau lebih lanjut,korang datang ok...jangan risau,aku menanti kat sane...haha... 8pagi sampai 5petang yer.......


entry posted by:


1:36:00 AM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad