Post Top Ad

Monday, March 21, 2011

Kemarau 'server down'

wuuu...sehari xbukak tenet,trafik down sudah....waaaa..tensen,server down....nak kate server U ni jer down,broadband aku pun xbley nak connect through tenet...geram jer aku..sabar cikyuz...sabar...

agak tensen semalam sebab bile xde tenet,xtau nak buat ape kat bilik..bace buku pun,kejap2 tido..baru 3-4helai,pastu tido..tengok plak citer jepun (banyak episod)..dalam 3jam aku khatam citer tu..tah kali ke berape aku tengok pun xingat...

sekarang ni, aku dalam lab lagi ni, kelas xabis lagi...amik mase untuk update blog jap sementara lecturer xmasuk lagi....makan pun xlagi ni..haaa...tengokla,betape sanggupnye aku xmakan disebabkan oleh blog..xpe..xpe..yang penting blog aku xbersawang & terabai....

harap2 lepas ni janganla server down lagi...idea yang mencurah-curah menjadi kering kontang dah... (sedang melihat sekeliling untuk dijadikan idea penulisan..hehehe)

ades..lapar...xley nak fikir secara waras dah....nanti aku update lagi....dengan idea2 yang segar..

*tetibe arini belajar pasal macam mane tsunami terbentuk...so interesting....bidang aku blaja adela sket kene mengena.so,aku taula sket2 macam mane bende tu bley jadi...salah satu sebabnye adelah disebabkan plat2 tektonik....ape plat tektonik tu???haaa...tunggu..nanti aku explain. kene study dulu lecture note untuk kuliah tadi,baru bley explain kat korang......nak tau macam mane tsunami jadi??? KLIK SINI



salam peluk cium,


2:00:00 PM / by / 4 Comments

4 comments:

  1. tektonik?wow,interesting..ilmu baru..

    ReplyDelete
  2. bgus tu, awk amik cos ape ek..best belajar pasal bumi ni, bnyk info yg kite xtau ley jd tahu..heee...

    ReplyDelete
  3. @iz

    yupp..interesting kan???seronok sebenarnye study benda baru...tambah xramai yang tau lagi...

    ReplyDelete
  4. @niesz

    sains ukur & geomatik...

    kadaster (ukur tanah)
    fotogrammetri (pemetaan udara)
    hydrogafi(pengukuran kat laut)
    astronomi
    engineering
    matematik
    bisnes pun ade belajar sket2....hehe

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad