Post Top Ad

Monday, March 7, 2011

Kenapa Aku Perlukan Shoutbox?

lalalalala.....penat tapi seronok!! so, xde words yang bley menggambarkan perasaan aku...lalalalala....tau nak nyani je sekarang ni....lalalalala..laparla plak...

macam yang aku cakap sekarang, event yang berlangsung arini kat menara SAAS, UiTM Shah Alam memang best..adela perasaan teruja tu..yang sudi hadir, terima kasih daun keladi yer...nanti datangla lagi...

untuk student luar, antara yang hadir tadi...UiTM Perlis, UiTM Seri Iskandar, UTM Johor dan kolej Geomatika...terima kasih yer.. :)

aku sebagai pembantu pendaftar (cewah) arini telah menjalankan tugas dengan sebaik mungkin, kalau xok jugak..aku mintak maap yer..

apai,sarah,shila,sha,piqa,aku dan abg sally..haha
ni mase jage kaunter pendaftaran..boring xde buat ape.....posing ler...cantik kan?kreatif member aku :)
salah satu talk yang ade pada arini....terbaek!!
sambil jalan2 kat booth, tetibe exhibitor dari jabatan ukur & pemetaan kasi buku sejarah JUPEM free...terharu.....aku ske.....orang lain susah nak dapat sebab buku tu sebenarnya untuk display jer...bertuah badan...hehe
terasa diri ini dikejar...hahaha...lakonan semata-mata ok...

sape xpegi...memang nyesal la...fun giler....siap ade yang dapat hadiah handphone...tapi bukan akula...

ok..dalam blog aku, aku perlukan shoutbox. bagi pendapat aku,shoutbox tu salah satu cara untuk pembaca meninggalkan jejak.tanpa jejak diorang, aku xdapat nak melawat diorang balik. mungkin ade pembaca yang agak malas sket nak tinggalkan komen (yg tu aku xkaji lagi)...so,kat sinila diorang akan tinggalkan komen pendek....xpe, aku xkisah pun...asalkan diorg iklas nak melawat teratak usang aku ni...hehe..
tapi dari perspektif yang lain...kadang2 shoutbox ni menyusahkan sebenarnya...kadang2 mungkin disebabkan shoutbox, page kita lambat loading..mungkinla...
lagi satu diorang datang semata2 nak tampal iklan....yang ni aku xkisah sangat...xpe,pe salahnye nak tolong kan...tampal la..selagi bley tampal...tampal...tapi kalau kat ruangan komen memang aku xkasila..biarla komen tu mengenai entri tu, bukan untuk tampal iklan...

kesimpulannyer...terpulanglah kat blogger tu sendiri sama ada nak letak shoutbox ke x?masing2 ade pendapat berbeza...aku ok jer ngan sumer..berita terima,roger n out

entry posted by:




8:30:00 PM / by / 1 Comments

1 comment:

  1. datang singgah dan follow jom follow balik ok

    nak bagitah chatbox blog ko tu rusak tukar yang lain k

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad