Post Top Ad

Wednesday, March 2, 2011

Mari Curang Dengan Pasangan


"howyeayyy!!! bestnye ko curang..aku pun bley curang..yahooooo!!!!"
jangan salah anggap yer..ini adalah dialog sahaja..bukan merujuk kepada aku....aku kan pencinta yang setia....cewahhh...geli geleman aku...ape cinta2 nih???rileks2 sudah...ade jodoh xkemane..ye x?haha...

aku tengok sekarang macam dah trend pulak bebudak U pasang gf/bf ramai2 (aku fokus kat bebudak IPT yer ).....kat kampung kekasih lain..kat U kekasih lain...yang kuar makan same2 lain..yang anta balik kampung lain..yang kasi duit belanja lain....ishhh...macam2 la sekarang ni...sungguh aku xpaham. yang dulunye pencinta setia pun, bile masuk IPT,jumpe orang lain..pasang gak....aishhhh..

udah ade bf/gf pun bley dok tangkap cintan ngan orang lain...siap ade berani mati, berskandal dengan orang yang sama kelas..dalam erti kata yang lain, classmate...sedangkan bf/gf dier pun sekelas ngan dier....giler berani mati...kalau kantoi,memang terbaiklah!!

yang bestnyer, si playboy yang kononnyer nak mainkan perasaan perempuan terskandal plak ngan awek player..haha..syokla..buku bertemu ruas...

haaiiisshh...dunia..dunia....
tapi bende ni bukan isu baru....dah lame dah....siap ade yang sanggup bagi duit ptptn la, kene pukul pun relala...macam2 lagila....cinta mati la konon......

tang ptptn tu aku sangat xsetuju.....kite buat loan ptptn tu sebab nak meringankan beban family untuk menanggung kita....yang pi dok bagi kat kekasih tu pasaipa?garikla nak tanggung dier plak.dier ade mak ayah,suhla dier mintak sendiri...pastu kite plak mintak kat mak ayah kite,kononnye xcukup duit nak beli buku....helo..duit ptptn tu dah sangat cukup untuk menanggung kite sebagai pelajar dalam satu sem...benda2 yang macam ni la yang menyebabkan xcukup..kalau x,kenapa ade orang bley saving rm1000 dalam satu sem?xkanla budak tu xmakan kot...

ye ye jer bagi duit...at last, dier curang..memang tahniahla aku ucapkan.....

so,korang...janganla curang....hargailah orang yang sayang kite. once bile kite dah terlepas untuk dapatkan orang yang macam tu..memang susahla nak cari yang macam tu balik... (aku menyesal.......tapi bukan sebab aku curang.....sebab aku nak yg terbaik untuk aku, aku nak diri aku senang dulu.......last2 dier xsanggup tunggu dan blah kat orang lain.....dlm erti kata yang lain...kawen........semoga berbahagia)

walau apa pun..hidup mesti diteruskan...kumbang bukan sekor.....wakakakaka

entry posted by:



8:03:00 PM / by / 2 Comments

2 comments:

  1. jgn selalu mcm nie.. kasihan kekasih anda

    ReplyDelete
  2. fenomena ini sgt menseramkan okey..huhu

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad