Post Top Ad

Wednesday, March 9, 2011

Nasi Kerabu + Potato Spring Roll

giler tamak...semua nak makan arini...gi jengah2 kat pasar malam tadi.tetibe ternampak 2 jenis makanan ni, teringinla pulak....nampak sedap jer...memang sedap pun..siap beli air tebu, last2 air tu xsampai kat bilik pun...abes di tengah jalan.dahaga sangat tadi, dapat plak tebu...memang xlepas peluangla...

sejak bile aku pandai makan nasi kerabu??dah lame dah...sejak skolah lagi...mule2 agak ngeri jer aku tengok nasinyer sebab kaler biru...tapi bile rase,rase nak beli lagi sebungkus...hehe....dan sekarang dah reti nak buat sendiri...nasib baik duduk hostel.kalau x,aku buat lagi macam ari tu...rase puas dapat masak sendiri...

potato spring roll tu aku baru kenal dalam setahun dua ni...sebelum ni xpenah tahu pun ade makanan yang macam tu...pehh,sedap...letak mayonis, sos barbeque @ cheese,sos cili....memang terbaeklah...

*agak2 bilala DTS nak keluarkan resipi ni pulak...


entry posted by:


9:00:00 PM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad