Post Top Ad

Sunday, March 6, 2011

Oiiiii!!!! Ko Ni Spesis Jin Ke?

penat berjalan di tengah kota shah alam..lalalalalalala....aku letih, xnak ade sebarang aktiviti yang berkenaan handset ini malam. sape call, sms...aku kasi pancung kepala dia..hohoho...

dan seperti yang dijanjikan, update pasal rehearsel untuk esok... the 3rd Geomatics Day....sape ade area shah alam ni,silela datang yer...xrugi pun kalau korang datang...macam2 ada....

ni haa ade sket gambar2 yang aku snap...xkan nak letak semua kot..sikit2 dahla ek..hehe

"mengumumkan ketibaan.........."..................eh,jap..jap...posing dulu ;p


aku xpaham kenapa pisang tu kene ade kat tag name tu....pas snap gambar, trus melantak pisang....

Proud To Be Geomaticians......lalalalala

ok...mesti korang agak kurang tau sket pasal geomatik tu kan...xpe...xe....aku akan explain sket2..sebenarnye geomatics ni adalah salah satu disiplin yang mane segala data yang diperoleh dari pengukuran kat site akan dikumpul,disimpan, diproses untuk menyampaikan maklumat geografi atau spatial.....hehe...
modelnyer...aku sendiri....haha

dan untuk cerita hari ini, aku nak sampaikan pasal umat2 yang ske sangat merokok kat public....asap dahla berkepul2....korang ingat aku nak cakap perokok ni macho ke?adoiiyaiii....sakit hati aku ngan perokok tegar yang hisap rokok kat public ni...kalau ye pun, tengokla sekeliling dulu...orang tengah ramai bersesak2,time tu la nak merokoknya...yang buat aku geram, cantekkk jer hembus kat aku...naik batuk aku..dan bertambah geram ati aku....abes baju aku,tudung aku bau asap rokok...nak jer aku sumpah dier jadi kete ferari...ishhh..

ok..cukup bebelan aku buat mase ni...nanti aku bebel lagi...

*malas dah nak nasihat supaya jangan merokok.....kalau nasihat pun,tetap merokok gak...ye x?
*biarla diri sendiri je yang tempah tiket mati awal...jangan ajak orang lain....xtau ke orang yang menghidu asap rokok tu lagi berisiko tinggi untuk dapat penyakit??

entry posted by:



9:00:00 PM / by / 3 Comments

3 comments:

  1. betoll tuuu,kalo nak mati awal sgt pon jgn libatkan org lain..hehe

    ReplyDelete
  2. Assalam...cik yuz rupanya amik geomatik...sepupy sy ade amik kat uitm arau perlis...coz yg sama...perokok public nie biasa jenis hati kering dok isap rokok...sbb tuu selamba jer isap di public...

    ►Kontest : Blog Review Assignment 1 Oleh Jejaka Terhangat

    ReplyDelete
  3. @►AdamXis◄

    yer, sy student gepmatic...dulu pun kat arau..sekarang kat shah alam sambung degree

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad