Post Top Ad

Friday, March 11, 2011

Ok...Fine!! 300 jer..

300 jer???mane cukup baiiii..macam mane kalau nak lebih lagi???kenela pikat diorang dengan citer2 yang best...ok..ok...pasni aku akan berusaha lagi....segala-galanya menjadi pembakar semangat aku untuk terus berblogging...nak kejar trafik...nak kejar followers....nak kejar duit...ops...masih mentah dalam dunia ni...tapi tetap nak bersaing jugak...tapi bersaing secara sihatla...xnakla kutuk2,gaduh2....xmatang langsung...

ok..kepada followers2 aku, terima kasih kerana sudi follow blog aku yang xseberapa ni..dan sekarang dah genap 300.... tahniah kak NORHAFIZA sebab jadi followers yang ke-300...


jom terjah blog beliau..banyak info yang bley kite dapat kat blog beliau...rugila kalau xnak bace

entry posted by:



5:34:00 PM / by / 1 Comments

1 comment:

  1. jom bw lagi..sesame tambahkan follower..:)

    meh ke rumah..
    ~plastic surgery follow up~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad