Post Top Ad

Tuesday, March 29, 2011

Owh..Kesiannyer Dier...

owh..kekasihku..kesiannyer kamu terabai sejak2 ni...bukan ape,aku busy..xsempat nak update kamu...huhu...owh blog aku,jangan merajuk yer..

waaaa...dekat pukul 4pagi baru siap lab report..sambil2 tu tangan jari jemari bergerak sambil idea dikeluarkan untuk aktiviti cos aku....try buat banner jap...dan inilah hasilnyer dalam xsampai 20minit...

emmm...macam ade yang xkene jer ngan banner ni...ahh..lantakla,bukan betul2 pun. kalau diorang nak,amik je la...ade lagi 2 pilihan untuk banner..

*pasni bile plak la aku nak update...keje banyak xsiap lagi..next week kene hantar.plus dengan test yang bertimbun....27hb depan dah start final...waaa..jiwa kacau~


salam peluk cium,
10:00:00 AM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad