Post Top Ad

Monday, March 7, 2011

Rebah dan Toink...Toink...


wahh..jalan pun dah huyung hayang....pegi bilik air, kepala paip pun dah xnampak...kritikal punye penat ni....hehe...

aku teringat ceramah tadi...penceramah kata..."semester pertama jalan tegak lagi sebab ade sket perasaan bangga sebab dapat masuk universiti...bile dah semester 3-4,jalan dah bongkok sket sebab ade carry paper...bile semester akhir, jalan dah tunduk xtengok orang sebab takut exam xlulus...dan bile dah lulus, grad..baru jalan tegak dan bersemangat untuk interview dan kerja.........dan bila dah ade dalam alam pekerjaan dalam masa setahun..jalan dah mula tunduk balik dan xtengok orang sebab tekanan kerja"

emm..betul jugak ape yang dier cakap...walaupun penah merasa keje sekejap (dulula),tapi pressure dier lain dari pressure belajar.....ishhh..takutnye aku nak menempuh alam kerja...nak abes dah ni...2 semester lagi...next semester dah start buat tesis..emmm...nak buat tajuk ape ye....

dan akhirnya....aku rebah jugak malam ni..toink..tonik....letih..letih...

entry posted by:




10:00:00 PM / by / 1 Comments

1 comment:

  1. time blajar jgk best, skrg ni nk cri keja pun susah..

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad