Post Top Ad

Monday, March 14, 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

klik banner untuk join

pehh..bile ben ashaari mula berkata-kata soal cinta, maka kalahlah seteguh cinta syah jihan kepada mumtaznya....cewahh..~

aku seorang gegurl..so,kenela jawab soalan ni..

  1. LELAKI pilihan aku ?
    mestilah yang bertentangan dengan aku, barula ade give and take.... kalau aku ni pemalu, lelaki tu kenela banyak cakap sket..hehe...
    yang penting, solat 5 waktu xtinggal...xmerokok...hormat keluarga...bla..bla..bla...
    nak mamat skema bley?muke nerd jer...hehe..
  2. Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi aku ?
    seksi???yepp...sangat perlu....!! bagi aku,lelaki akan nampak seksi bile dier menunjukkan perasaan over caring + so sweet dekat orang yang dier sayang....dier akan cuba protect kite...agak2 bile aku bley dapat ek...macam dalam citer ni..
    opss...bebudak bawah 18tahun jangan tengok
  3. LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah aku rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?
    entahla ek...setakat ni,itu yang aku nampak...sebelum dapat,lautan api pun sanggup redah. dah dapat, suh tolong topupkan RM5 pun berkira....nak sms ngan dier jugak..
  4. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?
    sanggup je kalau dier mampu..tapi masalahnya yang sorang ni pun xterjaga, ade hati nak carikan teman aku...xpayah nak memandai...hidup bersederhana sudah...jangan tamak!!
  5. Jika aku mengetahui pasangan aku punya teman wanita lain , apakah yang akan aku lakukan ?
    lorr...tunggu ape lagi..angkat kaki la...banyak lagi kumbang kat luar tu...xkan sanggup hidup atas kecurangan dier kot..
  6. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
    same jer..kalau nak curang,dier xikut jantina....
  7. SETIA... pada pendapat aku , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??
    terlalu subjektif...kalau seseorang tu dah terlalu sayang...dier akan setia. kalau seseorang tu dah xde hati,buatla macam mane pun,tetap xsetia..
  8. Apakah aku seorang yang mudah cemburu ?
    yer...aku sangat mudah cemburu. so,beware la semua orang yer..

with love,


12:56:00 PM / by / 5 Comments

5 comments:

  1. salam,
    mengunjungi rakan2 segmen ben ashaari soal cinta;)

    soal apisv2

    ReplyDelete
  2. Prince dtg mlwat...entry yg bagus..:)...jom join contest kat blog prince..hadiah lumayan...n jmputla bce info mnarik tentg kecantikan tubuh badan...

    ReplyDelete
  3. jalan-jalan dari blog a.Ben

    nice answer,,

    :)





    www.storymoryiqin.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. macam-macam japawan ada...
    ser0nok baca...


    salam ziarah dari segmen soal hati En Ben...

    ReplyDelete
  5. macam2 pendapat tentang cinta
    jom baca pendapat saya jugak!

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad